Verslag trainingsuitwisseling Harreveld

Zondag 17 mei 2009 was de trainingsuitwisseling met Harreveld. De jeugd van Harreveld kwam trainen in Beltrum en de Beltrumse survivaljeugd trainde in Harreveld.

Door Yvonne Rotink

De 15 jongens en meisjes van de eerste groep vertrokken om 08.45 uur vanuit Beltrum per auto naar Harreveld. Daar aangekomen werden ze opgewacht door de Harreveldse trainers Jaap en Renate.

Survivaluitwisseling Harreveld

Allereerst werd er begonnen met warm lopen. Dat was even wat anders dan in Beltrum, want het Harreveldse bos heeft “heuvels” en daardoor was het lopen toch wel een tikkeltje zwaarder. Daarna werd er gezamenlijk een rondje gemaakt langs de verschillende hindernissen, zodat iedereen kon zien wat er allemaal in het bos te vinden was; vooral de Tarzanzwaai bleek interessant. Na deze verkenning werden er groepjes van 3 gemaakt en kon de echte training beginnen.

Survivaluitwisseling Harreveld

Door middel van een ronddraaiende pijl bepaalden de kinderen zelf hoe vaak de hindernis gedaan moest worden. Dit viel niet altijd mee, want het was nogal glad door de regen. De training werd afgesloten met apenkooi en een estafette. Daarna was het de beurt aan de tweede groep. Deze 17 jongens en meiden kwamen per fiets en werden daarbij begeleid door Stef Beunk en Aloys Kolkman.

Survivaluitwisseling Harreveld

Survivaluitwisseling Harreveld

Survivaluitwisseling Harreveld