Verslag trainingsuitwisseling Harreveld - Door Niels


Op de fiets naar Harreveld

We gingen om kwart voor tien richting Harreveld. De eerste groep was al om kwart voor negen erheen gegaan. Wij gingen met de fiets. De eerste groep met de auto. Het regende ‘s morgens heel hard maar gelukkig regende het niet op de fiets. Toen kwamen we daar aan. De eerste groep ging net weg. We zette de fiets daar tegen een balk.

Trainen in Harreveld
Toen moesten we een stuk over een weiland lopen langs het bosje. Daar was een trap de berg op, toen moesten we weer de bult af. Daar stond een hutje en daar hingen we onze jas op en sommige de tas. Toen gingen we een warming up doen. Daarna werden de tweetallen aangewezen. We moesten draaien aan zo’n twister draaiding waar de getallen 1 tot en met 4 op stonden. Bij getal 1 en 3 moest je 1 keer de hindernis doen en bij de getallen 2 en 4, 2 keer de hindernis. Dan had je nog een blaadje waar hindernissen op stonden. Daar was boven makkelijk en onder moeilijk. Daar was ook een touw waarmee je in het net moest zwaaien. Toen we dat hadden gedaan werden we in twee groepen gedeeld en die moesten 2 hindernissen doen en dan de ander aantikken en dan mochten de andere, en welke groep als eerste over was had gewonnen daarna moesten we van cijfer naar cijfer klimmen. Toen gingen we  terug naar onze fiets.
Ze hebben daar wel een heel groot mooi trainingsbosje, veel groter dan wij hebben

Op de fiets terug naar Beltrum
Toen gingen we op de fiets terug naar Beltrum. We zijn onderweg ook nog bij een ondergrondse hut geweest. En toen we weer in Beltrum waren kregen we een ijsje! Daarna ging iedereen naar huis.

Niels Boverhof